Patche 4.09m

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa pepe47 » Po, 02. Nov 2009, 12:17

Ahoj chlapci.Po dlhom case som tu.Nasiel som na nete patche 4.09m, stiahol som a spustil instalaciu.Pebehla ok,no byvala 4.08 mi nejde.Nacita do 95 % a zamrzne.Nemozem si uz zaletiet ani na hyperlobby.Vsetci tam maju uz 4.09m.
Co mam robit? Co som zas posral???
Diky za pripadne rady.
Ahoj Peter :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Hvosco » Po, 02. Nov 2009, 12:39

Caf Pepe, že si sa po rokoch ozval. :wink:
4.0.9 sa dáva na čistú 4.0.8. ked si to hodil na to odo mňa, tak jasné že ti to nemože ísť. Odporúčam nahodiť čistú 4.0.8 a do toho nainštalovať 4.0.9. Potom bude všetko Ok
ano

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa pepe47 » Po, 02. Nov 2009, 13:17

:D Dakujem,skusim to .A mozno sa mi to aj podari! :D

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Hardy » Po, 02. Nov 2009, 15:07

sem-tam sa vyskytne problém (ako u mňa), že inštalácia prebehne v poriadku a hra nejde. Vyriešil som to po rôznych čitárskych a fórových útrapách inštaláciou nasledovne:
4.08, na to 4.08m a na to 4.09 a všetko bolo v poriadku.

Darker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 01. Júl 2009, 14:08

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Darker » Pi, 13. Nov 2009, 08:36

Hardy napísal:sem-tam sa vyskytne problém (ako u mňa), že inštalácia prebehne v poriadku a hra nejde. Vyriešil som to po rôznych čitárskych a fórových útrapách inštaláciou nasledovne:
4.08, na to 4.08m a na to 4.09 a všetko bolo v poriadku.
Ked mam IL2 1946, tak predpokladam, ze mozem cistu instalaciu 4.08m patchnut 4.09.
Doteraz som mal na disku len jeden IL2 adresar a fungoval mi IL2 Version Switcher.

Teraz potrebujem opat nainstalovat a patchnut IL2 aby som mohol hravat aj 4.09? Mozno si to lahko prestavujem al neda sa to vyriesit nejako cez switcher?

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Hardy » Pi, 13. Nov 2009, 08:46

4.09 už svičer neobsahuje. Ak chceš hrávať aj 4.08, vyriešiš to tak, že 4.08m inštaláciu si skopíruješ do druhéhé adresára a až potom nainštaluješ 4.09m na čistú 4.08m. Tým budeš mať na disku dve inštalácie šturma - jednu 4.08m a druhú 4.09m. Takýchto inštalácií môžeš mať na disku niekoľko a na jednej z nich "testovacej" môžeš skúšať kadejaké tie nešťastné módy. Základ ale je si vždy nechať aspoň jednu čistučkú 4.08m na disku, aby si toto celé pri poškodení inštalácie nemusel absolvovať znovu.

Darker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 01. Júl 2009, 14:08

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Darker » So, 14. Nov 2009, 17:58

Ok, takze mam na disku 3x IL2:

1.) switcher verziu
2.) 4.09m verziu
3.) uplne cistu instalaciu (keby sa nieco pokazilo)

Uz som sa pripojil na vas server a zda sa, ze bez problemov vsetko fungovalo.
Podme lietat. :-)

TozziFan
Rotný
Príspevky: 162
Dátum registrácie: St, 11. Mar 2009, 09:48
Bydlisko: Bystřice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa TozziFan » So, 14. Nov 2009, 21:20

Zdarec :r: , trochu jsem se začet a přidám trochu do mlýna...podle tohoto postupu funguje switcher na přepínání mezi verzemy - 4.08m(orig.), 4.08mods, 4.08mods(6dof), 4.09m(orig.) a 4.09b1(AAAU.I.1.2), 409b1(AAAU.I.1.2-6dof).
zde je kompletní návod jak zprovoznit oficiální 4.09m společně s AAA U.I.1.2:

1. je potřeba kompletně odinstalovat všechny instalačky ILa v kompu !!!
2. promažeš registry prográmkem : http://www.uloz.to/2854784/ccsetup224.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
3. nainstaluješ čistou 4.08m
4. nainstaluješ AAA1.1 : http://allaircraftarcade.com/forum/view" onclick="window.open(this.href);return false; ... hp?t=11860(bez patche)
5. nainstaluješ AAA1.2 : http://allaircraftarcade.com/forum/view" onclick="window.open(this.href);return false; ... hp?t=21281 + patchskins (po nainstalování je potřeba vymazat ze složky MODS soubory označené červeně, ze dvou zelených si jeden vybrat a před druhý napsat - , modré nechat tak jak jsou).
6. rozbalíš do il2sturmovik toto : http://www.uloz.to/2854766/newversionswitcher.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
7. dvojklik na 4.09_prep v ILovi - chvíly počkat dokud nenabídne pokračování!
8. nainstaluješ : http://www.uloz.to/2718195/409m.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
9. nainstaluješ : http://www.uloz.to/2718197/skins409m.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
10. dvojklik na 4.09_post_install v ILovi - chvíly počkat dokud nenabídne pokračování!
11. ze složky IL2 sturmovik1946 zkopírovat IL2VersionSwitcher na plochu

a hurá na to :V: :V: :V:
P.S.nevím, jestly ty odkazy na 4.09m + skinpatch jsou funkční, raději stáhni odjinud

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa pepe47 » Po, 28. Dec 2009, 20:55

Hardy napísal:sem-tam sa vyskytne problém (ako u mňa), že inštalácia prebehne v poriadku a hra nejde. Vyriešil som to po rôznych čitárskych a fórových útrapách inštaláciou nasledovne:
4.08, na to 4.08m a na to 4.09 a všetko bolo v poriadku.
Presne takto to funguje!!!! Akurat zvuk je na figu!Ako by som mal hlavu v kybli!!!!

Jochen
Brigádny generál
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št, 04. Sep 2008, 14:55
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Patche 4.09m

Príspevok od užívateľa Jochen » Ut, 29. Dec 2009, 07:48

Vypni si v nastaveniach zvuku ten priestorový zvuk, či 3G, či čo to je.
Slovensko si ubránime. A keď treba, uderíme!

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný