Problem s instalaciou Condor.

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa pepe47 » Ne, 21. Nov 2010, 20:28

No,chcel som si virtualne zaplachtit a objednal som si Condora.Obdrzal som po zaplateni postou napalene CD s pokynmi na instalaciu.Po spusteni prvej instalacie /pred patchmi/ mi po dlhsom pocukavani mechynikky mi zahlasilo ze chyba udajov/cyklicka kontrola udajov/.
Neviem co s tym!Je to chybne napalene CD????????
Poradte mi,to CD nebolo najlacnejsie.

Dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ne, 21. Nov 2010, 22:35

Co je to za pc aka to je menachnika? aka stara? neprehrial si ho nejako na radiatore .. alebo niekde?
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa pepe47 » Št, 02. Dec 2010, 06:27

No,mam notasa.Celkom vykonny.Prelozil som mechaniku DVD a nainstalovalo mi to.No mam Vistu home edition a nechce mi to nastartovat do kelu.Da sa to nejako osetrit?Uz som caroval aj s kompatibilitou systemu a stale nic. :cry: Asi si nezalietam!A na stolnom PC mam mam slabu grafiku a XPcko.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Št, 02. Dec 2010, 06:56

NEVIEM NA com lieta doomer alebo hardy.. ale ja na XP.
Popozeraj na tomto fore: http://www.condorsoaring.sk/phpBB2/index.php mozno na nieco narazis..

(Velmi velmi ta poprosim najskor to tam kvalitne cele prejdi aj keby ta to malo stat x hodin a az potom zakladaj novu temu s problemom. miestny na vsetkych forach strasne nemaju radi ked niekto novy dobehne a hned zaklada temu ktora tam je uz min. 3x).

A este svoj problem popis aj tuna co najpresnejsie. lebo "nechce mi nastarotvat do kelu" nieje popis problemu. proste nainstaloval som to tak a tak, patche som dal take a takee..... ked spustim urobi co? nic, alebo vyhodi chybovu hlasku. alebo ako sa zachova.. bezi alebo nebezi medzi procesmy.. proste snaz sa to co najviac specifikovat potom sa da pomoct.

NEdalo mi trochu som sa posprtal na condor fore a hele:
Vážení športovci-plachtári, dovolím si tvrdiť, že dnes sa mi podarilo prelomiť problém s Vistou.
Problém s jazykovou lokalizáciou, respektíve jeho riešenie bolo priam triviálne. Počul som mnoho názorov, že condor pod slovenskými vistami jednoducho bežať nemôže a musím sa s tým zmieriť. Nedávno som si zaobstaral notebook s Vistami Premium a dnes sa odhodlal na nich vyskúšať Condora. Po spustení sa objavil starý známy problém - objavilo sa okienko s tou citáciou a program prestal reagovať. Povedal som si, že asi nekecali a fakt to nerozchodím. V tom som dostal nápad. Ako Condor zistí, že mám SK visty a nie UK alebo Nemecké? Tak som išiel do ovládacieho panelu, miestne a jazykové nastavenia a na úvodnej obrazovke som zmenil Slovenčinu na Nemčinu. A čo sa stalo? Condor fachá!!!
Veľa šťastia.
A este skus to neinstalit do program files ale niekde inde.. a instaluj a spustaj ako admin.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa Doomer » Št, 02. Dec 2010, 11:08

Ja osobne lietam na 7cke ale presne to co pise Sid je pravda. Na viste(hliste) treba zmenit jazykovu lokalizaciu na nemecku a vsetko funguje. Preco je to tak sa ma nepytaj si veci, ktore sa pri condore nedaju vysvtelit.
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 05. Sep 2011, 20:29

Kamos ma tento problem

Kód: Vybrať všetko

Initializing TrackIR.
.
Init_TrackIR_Dll failed with error code: 4.
TrackIR initialization failed.
Initializing timer.
Entered simulation at 20:36:25.
Avion.UpdatePilot at 20:36:25 : Access violation at address 004773D5 in module 'Condor.exe'. Write of address 06E203C0.
Shutting down.
Grafika je ATI Radeon 4600, na condorsoaring pisali ze vypnut 3D zvuk, ale nefiem to nikde najst v ziadnych nastavenia grafiky ci coho..Skusal som najnovsie a najsttarsie ovladace ale stale error a konec.
Track ir ani nema..
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa Hardy » Po, 05. Sep 2011, 21:54

Odinštaloval, alebo vôbec nemal? Možno prečistiť registre.

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Problem s instalaciou Condor.

Príspevok od užívateľa papa » St, 07. Sep 2011, 06:18

nie ,nie...KUPIT trackir! :)
Letka_13/Papa

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný