Chyba

Užívateľov profilový obrázok
Anthraxx9
Štábny práporčík
Príspevky: 468
Dátum registrácie: Ut, 18. Mar 2008, 17:03
Bydlisko: Prievidza SK
Kontaktovať užívateľa:

Chyba

Príspevok od užívateľa Anthraxx9 » Pi, 07. Nov 2008, 07:56

CHYBA...... nedostanem sa na disky neviete nieco o tom? dvojklikom na disk vypise


Obrázok

I/JG1_Sipi
Čatár
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ut, 11. Dec 2007, 22:20
Bydlisko: Blava ne?

Príspevok od užívateľa I/JG1_Sipi » Pi, 07. Nov 2008, 08:04

Virus alebo trojan.
Pozmenil ti registre aby bol na otvorenie diskov volany ten boot.com
Si ho asi vymazal tak ho nevie najst.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Pi, 07. Nov 2008, 08:09

http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a

na tomto ceskom fore zohnam stale o viroch co treba.. su tam blazni co si zamerne infikuju pc-cka a potom sa hraju s odstranovanim :-)

jednoducho toto som dal do googl-u "resycled/boot.com virus"

a mas tam toho kopu
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 08. Júl 2011, 06:01

Včera som nahadzoval UP3
po spustení hry všetko krásne šlapalo, dokonca nesekalo na SK mape :shock:
zopár nemčúrov som zdolal (offline) a potom to prišlo, aj obraz aj zvuk sa sekol
a bol koniec, nič sa nedalo robiť okrem tvrdého restartu
od vtedy pc prejde len cez Bios a pred úvodnou obrazovkou Winu nastane ticho a tma
spustil som ho aj cez nudzový režim a scan problémov, no nenašlo žiadnu presnú chybu len toto:

nič som nepripájal ani neodpájal, môže byť že odišla grafika???
Prílohy
DSC00060.JPG
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Doomer » Pi, 08. Júl 2011, 15:06

Ico ak ti ide save mod v pohode tak je to velka pravdepodobnost ze odisla grafika :-(
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
RekYn
Poručík
Príspevky: 600
Dátum registrácie: So, 05. Dec 2009, 09:56
Bydlisko: Snina

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa RekYn » Pi, 08. Júl 2011, 17:11

Tiež som mal asi pred rokom podobný problém, a tiež sa mi to stalo počas hrania ILa online. Akurát že mne zvuk išiel, ešte som chalanom na TS oznámil, že mám problém idem reštartovať a už som sa neozval. Obraz už iba v núdzovom režime na minimálnom nastavení.

A bola to grafika.
Keď začneš mať strach, tak si prehral.

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 08. Júl 2011, 20:41

no super, tak predsa to bude grafika, a sme došli
díky za utvrdenie problému
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7510
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 08. Júl 2011, 21:43

no utvrdis ho az potom ked spustis pc aspon v nudzovom režime.
ale to sa ti zatial nepodarilo.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 08. Júl 2011, 21:54

no hej ale ked mi to hlasy aby som niečo s grafikou alebo zvukom odpojil, bez grafickej karty sa mi ale nedá pc spustit lebo nemám kam pripojit monitor
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7510
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 08. Júl 2011, 21:58

na zakladnej doske nemas vyvod na monitor?
to sa mi nezdá.
este ma napadlo ak by si potreboval to testnuť ci ozaj ide o grafiku tak mozeme vybrat s nasho a hodit do vasho co to spraví.
len uz neviem co je to za typ a ake ovladace na to treba.
mala by to byť tá co si mal asi ty.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 08. Júl 2011, 22:02

ved aj ja som ostal mimo že tam nemám vývod, mám tam len presne taký istý ako je na šnure od monitora( kolíkový)
no mali by ste tam mať tu moju predoslu atinu, ak by to Katke na chvílu nevadilo že by bola bez pc kým to skusim tak by som bol rád
idem už spať, zajtra pebereme
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Icozv » Ut, 12. Júl 2011, 21:19

tak je to bohužiaľ grafika :cry:
Ivo na tej tvojej úplne v pohode štart.
PS: nemá náhodou niekto prachom zapadnutú funkčnú grafiku na AGP port??? :oops:
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Doomer » Ut, 12. Júl 2011, 21:23

pozrem cez vikend doma... mozno sa nieco najde :-)
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7510
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Ivco » Ut, 12. Júl 2011, 21:32

na tej mojej???????? to si posral!!!!!!!!
to je tvoja.
moju si pokazil.
alebo mi niečo ušlo?

jediná grafika čo tahala maximalnu dohladnosť v Ilovy je fuč :(
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chyba

Príspevok od užívateľa Sidewinder » St, 10. Aug 2011, 16:58

Mam velmi zaujimavy problem s XP(64bit)
Pc normalne zapnem, po nejakom casovom intervale, stale rovnako dlhom pride modra smrt a nejaky problem s nvata64.sys
potom sa hned sam resetne a potom uz ide normalne.. bez akejkolvek chyby..
Vecer vypnem.. rano zapne a zase ten isty scenar.. zapnem.. zase po nejakom case cca 10 az 15 minut modra smrt.. samo reset..a potom ide krasne. :-)
Velmo zaujimave
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný