Nvidia ge force 6100go notas

jirka_607
Vojín
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Pi, 19. Okt 2007, 18:53

Nvidia ge force 6100go notas

Príspevok od užívateľa jirka_607 » Pi, 23. Jan 2009, 15:43

Zdarec mozna mi vychytri lide dokazete poradit mamgrafarnu nvidia ge force 6100go 512mb ale nemuz pro ninajit update a pritom je nevite jak by se dala aktualizovat vse co jsem zkousel neslo diky moc

Mr.Spok
Čatár
Príspevky: 143
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 09:32
Bydlisko: hmlovina M145X65XY662Q
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nvidia ge force 6100go notas

Príspevok od užívateľa Mr.Spok » Pi, 23. Jan 2009, 17:29

jirka_607 napísal:Zdarec mozna mi vychytri lide dokazete poradit mamgrafarnu nvidia ge force 6100go 512mb ale nemuz pro ninajit update a pritom je nevite jak by se dala aktualizovat vse co jsem zkousel neslo diky moc
Rád by som pomohol, jedine co ti poslem je link skús si tu najst co potrebuješ, dúfam, že to tam bude???http://www.nvidia.com/page/home.html

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 23. Jan 2009, 18:28

dobre napísal Spokino, ja upgradujem z tade, upgraduješ presne svoju GK a najnovším upgradom
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Re: Nvidia ge force 6100go notas

Príspevok od užívateľa Palo » Pi, 23. Jan 2009, 19:58

jirka_607 napísal:Zdarec mozna mi vychytri lide dokazete poradit mamgrafarnu nvidia ge force 6100go 512mb ale nemuz pro ninajit update a pritom je nevite jak by se dala aktualizovat vse co jsem zkousel neslo diky moc
Kurnik po dvoch rokoch tvoj druhy prispevok :shock: 8)
Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.
Winston Churchill.

jirka_607
Vojín
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Pi, 19. Okt 2007, 18:53

Príspevok od užívateľa jirka_607 » Pi, 23. Jan 2009, 20:36

no problem je ten ze kdyz uz si stahbu funkcni update 185.neco
tak po restartu mam upa rozhozenou obrazovku a hloubku a prez tu ochcavaci metodu mi to udela to samy

asta23
Vojín
Príspevky: 23
Dátum registrácie: St, 03. Sep 2008, 18:03
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa asta23 » So, 24. Jan 2009, 13:49

skus tu kuknut

Kód: Vybrať všetko

http://www.nodevice.com/driver/GeForce_6100/get37217.html
http://www.driversdown.com/drivers/nVIDIA-GeForce-Go-6-GeForce-Go-7-GeForce-Go-8-GeForce-Go-9-Quadro-ForceWare-Driver_75666.shtml
Pracujem v Continentali jaaaaj

jirka_607
Vojín
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Pi, 19. Okt 2007, 18:53

Príspevok od užívateľa jirka_607 » So, 24. Jan 2009, 21:57

Tak drivery jdou verze 156.55 a vykon se zlepsil ale trapi me dalsi vec pro c mi system ukazuje ze mam 895MB RAM a 448 mb na grafarne kdyz mam 1024 a 512

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Príspevok od užívateľa Icozv » So, 24. Jan 2009, 23:08

jirka_607 napísal:Tak drivery jdou verze 156.55 a vykon se zlepsil ale trapi me dalsi vec pro c mi system ukazuje ze mam 895MB RAM a 448 mb na grafarne kdyz mam 1024 a 512
taketo nieco som uz na nejakom fore videl, opísali to tam že to neni žiadny problém. Ani na 2GB USB kluč nevložíš 2GB dát :wink:
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PP06 » So, 24. Jan 2009, 23:10

jirka_607 napísal:Tak drivery jdou verze 156.55 a vykon se zlepsil ale trapi me dalsi vec pro c mi system ukazuje ze mam 895MB RAM a 448 mb na grafarne kdyz mam 1024 a 512
:D ztoho by som si osobne nic nerobil, windows nevie pocitat a az prylis casto ukazuje divne veci

jirka_607
Vojín
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Pi, 19. Okt 2007, 18:53

Príspevok od užívateľa jirka_607 » Ne, 25. Jan 2009, 14:06

no dobra diky za pomocjen je normalni ze kdyz rozliseni obrazovky mam dany 1280x800 a hru 800x600 tak kdyz hra spadne ze se mi rozhodi obrazovka a zacne zrnit

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný