Paky

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Paky

Príspevok od užívateľa Palo » Pi, 07. Sep 2007, 19:04

http://www.saitek.com/uk/prod/quad.htm
moj horuci favorit na doplnenie mojej zostavy :wink:

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Príspevok od užívateľa Palo » Pi, 07. Sep 2007, 19:10

http://www.gamingnexus.com/WebForms/Scr ... Name=9.jpg
Pravdepodobne sa dam prevelit k bombarderom :wink:
Na BP je o tom cela debata

miker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 26. Mar 2008, 12:53
Bydlisko: Budmerice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa miker » Ne, 06. Apr 2008, 18:07

zdravim.

tak ja lietam s tymto :lol:
http://www.quickshot.com/images/game_co ... arrior.jpg

je to este stary gameportovy joy, neviem si ho vynachvalit...

prednedavnom mu zacalo trochu zahrabavat, pocas lietania prestal v urcitych casovych intervaloch fungovat, vyriesil som to tym ze som ho rozobral a nasekunuty kablik zalepil (nemal som pri sebe letovacku) :lol: ..ale dodnes mi nanom nejdu ziadne tlacitka, musim strielat a hadzat bomby s klavesnicou :P

btw: kto ho kupi? :lol:

edit: Palopa tie vecicky by som aj ja bral :wink:

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Príspevok od užívateľa Palo » Ne, 06. Apr 2008, 18:44

Nazdar, tak toto je uz muzealny exponat :wink: Miker lietas aj online?
Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.
Winston Churchill.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7510
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 06. Apr 2008, 20:50

Skus darovať charite.
Jasne ze Miker lieta online snami.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

I/JG1_Sipi
Čatár
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ut, 11. Dec 2007, 22:20
Bydlisko: Blava ne?

Príspevok od užívateľa I/JG1_Sipi » Ne, 06. Apr 2008, 22:00

Juj to uz ma normalne zberatelsku hodnotu :D
Ja som moj gameportovy sidewinder podaroval ked som odpalil gameport pri konstrukcii pedalov :lol:

miker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 26. Mar 2008, 12:53
Bydlisko: Budmerice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa miker » St, 09. Apr 2008, 18:14

ten joy bol kupovany uz strasne davno si to este ani nepamatam, mozno som ho dostal este ku PC starom, neviem...

si neviete prestavit aku hovadinu som spravil koli tomu joyu :D lol

som si poskladal PC za vlastne:
AMD 4400+ X2
2 GB ram 800mhz
ATI X1250 320MB

a il2 fakcil v pohode ale nebol gameport :D a zvukovku sa mi nechcelo kupovat a na staru nesiel driver

tak som PC vymenil za ocov
celeron 2.4 Ghz 128L2 catche :D
512 DDR
FX5600XT 128MB 128bit AGP8


a il2 ide len tak tak, som to ja ale blbecek :x

ale zas som user linuxu a AMD64 nemal taku podporu na 32bit app vtedy ale nieco take...


ano lietam online :) som oficialne clenom :)
ale mozem len sobotu/nedelu, kedze mam datovo obmedzeny internet.


btw: nenute ma si kupit novy joyistick :)

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Príspevok od užívateľa Palo » St, 09. Apr 2008, 18:54

No snad sa niekedy uvidime, v zameriavaci :mrgreen:
Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.
Winston Churchill.

miker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 26. Mar 2008, 12:53
Bydlisko: Budmerice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa miker » St, 09. Apr 2008, 18:58

hh tesim sa :)

teda pokusim sa zostrelit ta :)

aka obtiaznost sa lieta?

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Príspevok od užívateľa Palo » Št, 10. Apr 2008, 06:52

Povolene je speedbar a pozicia na mape.
Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.
Winston Churchill.

I/JG1_Sipi
Čatár
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ut, 11. Dec 2007, 22:20
Bydlisko: Blava ne?

Príspevok od užívateľa I/JG1_Sipi » Št, 10. Apr 2008, 09:07

miker napísal:ale zas som user linuxu a AMD64 nemal taku podporu na 32bit app vtedy ale nieco take...
Ja som tiez uzivatel Linuxu a v pohode som tam nainstaloval 32bit verziu.
No problems.
WinXp mam tiez 32bit a vobec ho to nesere.

miker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 26. Mar 2008, 12:53
Bydlisko: Budmerice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa miker » Št, 10. Apr 2008, 11:56

moze byt
mne tam nesiel ubuntu 32bit, neviem preco..

a dalej bol dovod vymeny spojazdnenie compizu a DEBIAN Systemy nemali dobre ovladace pre 3D acc na tu ATInu, potom nesiel flashplayer spojazdnit..
mozno som bol este vtedy neskuseny s linuxami, nehovorim ze teras som ale uz nieco viem..momentalne mam na skuske Mandrivu Xtreme 2008 (komercna,stiahnute cez torrenty) a ide v pohode aj il2 sturmovik cez wine slape..problem je len v HL a Joysticku na linuxe,inak by som win vobec nepouzival :)

dufam ze nespamujem..

I/JG1_Sipi
Čatár
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ut, 11. Dec 2007, 22:20
Bydlisko: Blava ne?

Príspevok od užívateľa I/JG1_Sipi » Št, 10. Apr 2008, 14:29

S ATI ti nepomozem ale pocul som ze sa to zlepsilo. Ja som mal vsetko GF.

Btw "datovo obmedzeny internet"? Take nieco este existuje?

Palo
Štábny kapitán
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Št, 06. Sep 2007, 06:48
Bydlisko: Slovakia

Príspevok od užívateľa Palo » Št, 10. Apr 2008, 15:25

I/JG1_Sipi napísal:
Btw "datovo obmedzeny internet"? Take nieco este existuje?
Hmmm este ich to neprestalo bavit :roll:
Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.
Winston Churchill.

miker
Vojín
Príspevky: 26
Dátum registrácie: St, 26. Mar 2008, 12:53
Bydlisko: Budmerice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa miker » Št, 10. Apr 2008, 18:52

jj datovo obmedzeny mam a to takto

mam limit na 2 GB za mesiac, kludne mozem prekrocit ale ja to neplatim ale oco a potom mam z toho zle,,a v sobotu a nedelu a cez sviatky sa to nezaratava..inak na ping je to perfektny net..
a download je slusny, cez mesiac mam na ucte cez 30 GB a samozrejme stiahnute cez SO/NE :)

btw: v tej firme (slovanet) maju aj neobmedzeny ale s FUP,to je ked precerpas nad 10 GB tak brutalne spomalia net....a tak si myslim ze tato alternativa s 2 GB je lebsia..

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný